Tuesday, 22 November 2011

Konvo Mija (Tadika Little Caliphs)


Assalamualaikum…..?

Semoga, ceria dan sihat hendaknya…

Hari ni, penat sungguh x terkata… mana x nya..pagi2 dah bangun kejutkan anak2 termasuk baby Raihana…coz kul 8 dah kena ada di Pusat Seni Islam, Yayasan Restu seksyen 10 untuk majlis Konvo  anak aku yg ke 2 Aina Mirza (Tadika Little Caliphs)…. X sempat nak buat sarapan pg…maklumlah nak uruskan baby yg umur 4 bln dan Kakaknya 2thn…last2 beli aje kuih kat tepi jln, makan ramai2 dlm 
kete…hahahahha….

 ni lah dia Baby Raihana (4 bln ++)

Mija (panggilan manja Aina Mirza) ada wat persembahan… kelakar tgk mulut dia beriya2 nyanyi sdgkan dia x hafal… dia siap ckp nanti dia wat gaya gerak mulut ala2 nyanyi.. Dia perasan yg kami tersenyum masa dia buat persembahan..terus Mija palingkan muka sambil tersengih2…Program start 8.30 pg – 12tghari…. Habis program, makan jap terus gerak… 


  suasana dalam Dewan

 yang sengih pandang kamera tu lah Mija

 Persembahan bermula untuk kanak2 di tiga buah Tadika...

 Mija pulak buat persembahan

 Peace yoooo... :)

 Berakhir sudah...kini melangkah ke alam persekolahan sebenar....
 
Dlm kete hbnd tanya, apa plan lepas ni…. Tanpa di rancang terus bawa anak2 g Taman Burung KL… ciannn Mija pakai baju kurung…Ibu x bawa baju spare coz x sangka nak g Taman Burung…Mija pun x kisah katanya….
X sangka gak adik aku pun g Taman Burung gak…anak dia pun konvo tempat yg sama..maklumlah Tadika yg sama gak…..
Inilah org kata, kalau merancang x menjadi..yg x merancang tu selalu menjadi….

1 comment: